RD Radíkov u Olomouce, 6+1 s krytým bazénem a zahradou

Evidenční číslo: 15
Typ: Samostatně stojící
Adresa: Na pevnůstce, Radíkov, Olomouc
Cena: 7 990 000Kč
Poznámka k ceně: k jednání
7 990 000Kč

Nemovitosti

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji Rodinný dům s bazénem, krytým parkováním a okrasnou zahradou v žádané lokalitě Radíkov, 3 km od Olomouce
Nemovitost prošla před 3 lety zásadní rekonstrukcí. Dům má dva vchody, jeden ze zahrady, ke kterému vede chodník přímo z dřevěného přístřešku, kde je prostorné parkovací stání pro auto a brána s dálkovým ovládáním pojezdu a vchod z ulice vedoucí přes vydlážděný prostor před průčelím domu. Oba vstupy spojuje chodba, ze které jsou přístupné dveře do kuchyně, sousedící s obývacím pokojem, dále do koupelny s rohovou vanou a na samostatnou toaletu. Přes další místnost, do které se odsud vchází a která slouží nyní pro uskladnění věcí, vedou schody do mezonetového prostoru, celkem o výměře cca 32m2, který může sloužit např. pro samostatné bydlení dospělých dětí, nebo naopak oddělené zázemí pro stárnoucí rodiče.
Z chodby vede schodiště, v kombinaci kov a dřevo do podkroví, kde jsou 3 samostatné pokoje a velká šatna. Obývací pokoj je velmi prostorný, navíc vybavený zajímavým podhledovým osvětlením. Sousední, jednoduše řešená kuchyně, disponuje kvalitní troubou a varnou deskou zn. Miele, dřezem z granitu, digestoří, lednicí, mikrovlnou troubou a myčkou.
Prioritou je kvalitní technické vybavení domu, které reprezentuje např. solární ohřev vody Viessmann Vitosol 200, plynový kondenzační kotel Viessmann Vitodens 300, s ekologickým spalováním + zásobník vody Viessmann na 300l. Co se týká prvků interiéru jsou zde převážně masivní obložkové dveře Sapeli, střešní okna Velux a francouzká střešní krytina Tondach.
Při rekonstrukci byl vybudován rovněž bazén o velikosti 5x3 m s hloubkou 1,5m, se slanou vodou, vybavený solonizační jednotkou VA SALT SMART C10, s pH sondou, tří segmentovým zastřešením a automatickým vysavačem. Dům je vybaven zabezpečovací jednotkou zn. Jablotron.
Ve dvorní části domu je samostatná, vytápěná místnost s kompletním technickým zázemím, která slouží zároveň jako úložný prostor pro zahradní vybavení. Dům disponuje navíc letní venkovní kuchyní, samostatnou udírnou a skleníkem, který, společně se sousedním záhonem poskytuje dostatečnou plochu pro pěstování vlastní zeleniny. Vzrostlé keře vytváří soukromí v prostoru okolo bazénu a zároveň oddělují rovinatou zatravněnou plochu zahrady, která je zde k dispozici např. pro bezpečný pohyb malých dětí. Dům nabízí na ploše 152m2 a přilehlé zahradě téměř 300m2, vše co potřebujete pro komfortní a klidné bydlení, navíc pár desítek metrů od lesa, s dojezdem do 10 minut do Olomouce.



Základní info

Umístění: Klidná část obce
Typ objektu: Samostatně stojící
Konstrukce: Cihlová
Adresa: Na pevnůstce, Radíkov, Olomouc
Cena obsahuje s provizí RK

Plochy

Plocha zastavená: 153m2
Plocha zahrady: 282m2

Počty místností, umístění

Počet místností: 7
Počet koupelen: 1
Počet parkovacích míst: 1
Počet nebytových prostor: 2
Počet pokojů: 6
Počet NP: 2
Typ objektu: patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti: G - Mimořádně nehospodárná
Podle vyhlášky: vyhláška č. 264/2020 Sb.

Vybavení objektu

Terasa, Parkování, Zahrada, Bazén

Inženýrské sítě

400V

Charakteristika objektu

Bydlení pro rodiny

Dopravní dostupnost

Autobus, Silnice

Vybavenost v okolí

Kompletní síť obchodů a služeb

Charakter okolí objektu

Obytná

Další údaje

Zdroj vody:

Studna, Dálkový vodovod

Telekomunikace:

Internet

Odpad, kanalizace:

Veřejná kanalizace

Typ vytápění objektu:

Ústrední plynové

Máte otázku?

Kde inzerujeme?